Jukolan viesti 2019 - Kesäyö Kangasalla

Kangasala Jukola suunnistetaan 15.-16.6. Jämsän Retki-Veikot lähtee kisaan mukaan nuoruuden innolla ja kokemuksen viisaudella - monen joukkueen voimin. Nyt on aika päättää mukaan lähdöstä kesän suureen suunistusjuhlaan. Jo 7.5. päätämme joukkuemäärät sekä Venlojen että Jukolan viesteihin.

 

JS-Rastit - Myllymäki 18.4.

18.04.2019 17:00

JS-rastit starttaa. Olethan valmis!

Siispä torstaina 18.4. kannattaa suunnaksi ottaa Myllymäki. Kassiin suunnistuskengät, karttamuovi sekä kompassi. Kohta mennään.

 

Lasten ja nuorten Sinetti-suunnistuskoulu alkaa jo 23.4.2019

Lasten ja nuorten Sinetti-suunnistuskoulu alkaa ti 23.4.2019

 

Aikuisten Sinetti-Suunnistuskoulu alkaa 2.5. - Vielä ehtii mukaan!

Aikuisten Sinetti-Suunnistuskoulu alkaa 2.5.

 

Seura-asut ovat saapuneet

Nonamen seura-asutilaus on saapunut. Torstaina 18.4. kuntorasteilla Myllymäessä tilauksia on jaossa klo 16.30-18.00

Mikäli et pääse silloin hakemaan, pääsiäisen jälkeen voit noutaa tilauksesi Mäen Huopaa ja Lankaa liikkeestä aukioloaikoina.

 

Suunnistustreeni Pukinvuoren rinteillä

Jos suunnistusjalkaa jo vipattaa, niin Pukinvuoren rinteillä pääsee jo melko vähälumisissa oloissa ulkoilemaan kartan kanssa. Tulosta oheinen treeni itsellesi ja nauti. Kierrokset ovat noin 2,2 km mittaiset. Mene toinen kierros eri suuntaan (myötäpaivään) kuin ensimmäinen kierros. Rasteilla ei ole merkkiä.

 

Jämsän Seutu -kuntorastikausi on ovella!

Torstai 18.4. lähestyy vauhdilla! Samaan tahtiin kuin ensimmäisten kuntorastien odotuspäivät hupenevat, vähenevät lumet Jämsän metsistä.

 

Kimmo hurjana Markon Ralleissa

Klikki otsikko, myönnän. Mutta on otsikolla tekemistä sen kanssa, että Kimmo paransi entistä pikataipaleen ennätysaikaansa peräti 32 sekunttia. Juoksu alusta ja sää olivat tänään keväisen hyvät. Lenkkarin alla oli hyvä pito.

 

Merja Rantasesta talven korttelikunkku

Talvikauden spektaakkeli korttelicup saatiin päätökseen lauantaina Jämsän keskustassa. Kaikkiaan 10 osakilpailua sisällään pitävä cup kierteli jälleen Jämsän eri taajamissa.

 

Emit-tilaus

Jos emittisi kaipaa päivitystä niin lähde mukaan kimppatilaukseen ottamalla yhteyttä Maarettiin maaliskuun loppuun mennessä joko 040-5241399 tai maaret.rantanen()gmail.com niin saat lisätietoa. Emittien toimitus huhti-toukokuulla.

 

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 

 

 


JÄMSÄ

Powered By Drupal