Tervetuloa mukaan JRV:n junioritoimintaan

Jämsän Retki-Veikkojen junioritoiminta tarjoaa 0-20 -vuotiaille monipuolista liikuntaharrastusta pienellä rahalla. Juniorit voivat osallistua JRV:n toimintaan yksin, kaverin kanssa tai vaikka yhdessä vanhempiensa kanssa.

Sinetti-Suunnistuskoulusta lisätietoa täältä.

Junioreiden kalenteri

JRV:n junnut käyttävät viestinnässään Nimenhuutopalvelua. Sieltä löytyvät kaikki junnujen tapahtumat ja sitä kautta lähetetään myös kaikki junioritoimintaa koskevat tiedotteet.

Ohjeet Nimenhuutoon liittymisestä saat Junioripassin lunastamisen yhteydessä tai voit tilata ohjeet myös laittamalla tyhjän sähköpostiviestin osoitteeseen nimenhuuto@jrv.fi. Nimenhuutopalveluun voivat liittyä kaikki JRV:n jäsenet.

Näin voit olla mukana JRV:n junioritoiminnassa

HUOM!  2020-21 talven salikaudelle osallistumiseen riittää tänä poikkeuksellisena vuonna pelkkä seuran jäsenmaksu. Sen voi lunastaa yläpalkin "kauppa"-sivulta.

Tässä muutamia ajatuksia kuinka mukaan voi lähteä:

  1. Kuntorastit - Kuntorasteilla nuorten karttamaksu on 2 €. Kuntorasteja järjestetään kesäkaudella joka torstai eikä JRV:n jäsenyys ole välttämättömyys. Koko kauden kuntorastiosallistumiset kuuluvat junioripassin hintaan.
  2. JRV:n jäseneksi - Jäseneksi voi liittyä perheenä tai yksilöinä. Jäsenenä saa osallistua mm. seuran kunto- ja lajiharjoittelua tukevaan toimintaan.Junioripassin lunastaminen edellyttää seuran jäsenyyttä. Jäseneduista lisätietoa Seurainfo -> liity jäseneksi.
  3. Junioripassi - Seuran jäsenenä nuori voi hankkia itselleen Junioripassin, joka sisältää rastipassin koko kuntorastikaudelle sekä monipuolisen suunnistuskoulun. Lue lisää Junioripassista. (Vuonna 2020 junioripassi ei ole käytössä)

Lue lisää näiltä sivuiltamme tai laita sähköpostia nuoriso(at)jrv.fi.


 

 

 

 

 

 

 

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 


 


 

 


JÄMSÄ

Powered By Drupal