JRV:n juniorit nyt nimenhuudossa

JRV:n junnujen toiminnassa on otettu vuoden 2019 alusta käyttöön Nimenhuuto.com-palvelu. Sieltä löydät junioreiden tulevat tapahtumat ja tiedot.

Ohjeet JRV-JUNNUT Nimenhuutoon liittymisestä on lähetetty sähköpostilla viime vuonna mukana olleille. Tänä vuonna mukaan tulevat saavat ohjeet Nimenhuudon aktivointiin Junioripassin lunastamisen jälkeen tulevassa vahvistusviestissä. 

Tervetuloa mukaan JRV:n junioritoimintaan

Jämsän Retki-Veikkojen junioritoiminta tarjoaa 0-20 -vuotiaille monipuolista liikuntaharrastusta pienellä rahalla. Juniorit voivat osallistua JRV:n toimintaan yksin, kaverin kanssa tai vaikka yhdessä vanhempiensa kanssa. Tässä muutamia ajatuksia kuinka mukaan voi lähteä:

  1. Kuntorastit - Kuntorasteilla nuorten karttamaksu on 2 €. Kuntorasteja järjestetään kesäkaudella joka torstai eikä JRV:n jäsenyys ole välttämättömyys.
  2. JRV:n jäseneksi - Jäseneksi voi liittyä perheenä tai yksilöinä. Jäsenenä saa osallistua mm. seuran kunto- ja lajiharjoittelua tukevaan toimintaan. Jäseneduista lisätietoa Seurainfo -> liity jäseneksi.
  3. Junioripassi - Seuran jäsenenä nuori voi hankkia itselleen Junioripassin, joka sisältää rastipassin koko kuntorastikaudelle sekä monipuolisen suunnistuskoulun. Lue lisää Junioripassista.

Lue lisää näiltä sivuiltamme tai laita sähköpostia nuoriso(at)jrv.fi.


 

 

 

 

 

 

 

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 

 

 


JÄMSÄ

 

Powered By Drupal