16.02.2014 09:30

Kun kerran hiihtokelit näyttäsivät jatkuvan kurjina, niin pukataan pystyyn suunnistustreeni metsään. Sekin hyvä puoli siinä on, ettei koko päivä kulu penkkiurheillessa, vaan tulee hankittua itsellekin punaa poskiin ja hikeä ohimolle.

Suunnataan siis Tupavuoren maastoihin sunnuntaina aamutuimaan kello 9:30. Kokoontuminen Näätämäen louhokselle. Linkki: http://kansalaisen.karttapaikka.fi/linkki?scale=16000&text=Tupavuoren+pk-treeni&srs=EPSG%3A3067&y=6862376&x=400207&lang=fi

Tarjolla  on simppeli suunnistusrata, joka peruskestävyysvauhdilla on mahdollista kiertää puoleentoista tuntiin. Tehdään siitä sellainen, että on myös oikaisumahdollisuus, jotta kaikki ehtivät katsomaan hiihtoja puoleenpäivään mennessä.

Treeniin voi tulla kuka vaan. Voitaisiin kyllä kokeilla myös ennakkoilmoittautumista: klikkaaa tästä tekstin yläpuolelta "Signups" välilehteä ja kirjoita avautuvaan kolunkiin nimesi, niin tiedän varata karttoja sopivasti. Jollei meinaa onnistua, niin älä ota ilmoittautumispaineita. Voi hyvin olla, ettei asetukset olleet lähtöpäässä kohdallaan.

Lisätietoja Panulta 0400350917 tai multsut ät luukku.com

 

 

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 


 


 

 


JÄMSÄ

Powered By Drupal