Suunnistusliiton Irma järjestelmästä löydät tietoa tarjolla olevista kilpailuista.

Ilmoittautuminen edellyttää kirjautumista palveluun  ja lisenssin eli kilpailuluvan hankkimisen.

Lisenssi maksaa 14- vuotiailta ja nuoremmilta 8€ (pelkkä kilpailulupa)  ja vakuutus 10€. Alla olevasta linkistä pääset ohjeisin lisenssin lunastamisa varten. 

Lunasta lisenssi

Lunastamisen jälkeen lisenssi tarvitsee ensimmäisellä kerralla kirjata Suunnistusliiton IRMA-ilmoittaumisjärjestelmään. Lisäksi seuran pääkäyttäjän täytyy hyväksyä henkilö seuran jäseneksi, jotta pääsette siirtämään kilpailumaksuja seuran maksettavaksi. Ota siis lisenssin lunastamisen jälkeen yhteyttä Marko Pitkäseen puh: 040-6475131.

Irma-ilmoittautumisjärjestelmään voi kirjautua ilman lisenssiäkin esim. saattajasarjoihin ilmoittautuessa. Myös tässä tapauksessa täytyy kirjautumisen jälkeen pyytää seuraa hyväksymään jäsenyys.

 

Kilpailukalenteriin voit tutustua tästä:

https://irma.suunnistusliitto.fi:8443/irma/public/competitioncalendar/view

 

Kilpailuihin ilmoittautuminen

Kilpailuihin ilmoittautumiset tehdään Irma-ohjelman kautta.

Irmaan pääset tästä linkistä (avaa uuden ikkunan)

Muistathan, että jälki-ilmoittautumiset pitää maksaa itse!!

Seuran kilpailukalenterissa näkyvät Irmassa kaikki ne kilpailut, joihin seura voi hoitaa ilmoittautumismaksut. Jos kilpailua ei löydy Irmasta seuran kalenterista, niin hoidathan ilmoittautumisen itse ja maksat samalla osallistumismaksun. 

Jos olet halukas osallistumaan johonkin viestiin, niin ilmoita Irmaan viestihalukkuutesi. Kilpailuhalukkuuksien perusteella kootaan viestijoukkueet, jotka kilpailuilmoittaja ilmoittaa.

Jos sinulla on ongelmia ilmoittautumisasioissa, niin ota yhteyttä junioriohjaajaan tai pääkäyttäjään Marko Pitkänen puh: 040-6475131

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 


 


 

 


JÄMSÄ

Powered By Drupal