Suunnistusliiton Irma järjestelmästä löydät tietoa muista tarjolla olevista kilpailuista.

Ilmoittautuminen edellyttää kirjautumista palveluun  ja Nuori suunta - kortin eli kilpailuluvan hankkimista. Kun kilpailulupa hankitaan ensimmäisen kerran, ilmoita asiasta jollekin junoriohjaajalle tai seurailmoittaja Suvi Manniselle, niin annamme lapselle oikeudet siirtää kilpailumaksuja seuran maksettavaksi. Suvin puh:  040 - 529 7684 (jätä viesti vastaajaan tai laita tekstiviesti, jos et tavoita) tai suvimanninen(@)hotmail.com.

Ohje Nuori suunta -kortin hankkimiseen, klikkaa tästä.

Kilpailukalenteriin voit tutustua tästä:

https://irma.suunnistusliitto.fi:8443/irma/public/competitioncalendar/view

 

Kilpailuihin ilmoittautuminen

Kilpailuihin ilmoittautumiset tehdään Irma-ohjelman kautta.

Irmaan pääset tästä linkistä (avaa uuden ikkunan)

Muistathan, että jälki-ilmoittautumiset pitää maksaa itse!!

Jos olet uusi Irman käyttäjä, mutta sinulla on joskus aikanaan ollut lisenssinumero, niin lisenssinumero on edelleen voimassa. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla salasana on henkilötunnuksen loppuosa.

Jos olet täysin uusi Irman käyttäjä, niin aloita rekisteröitymällä, jonka jälkeen ota yhteyttä kilpailuilmoittajaan Marko Pitkäseen 040 6475131 tai Mia Tainiin 044 0425982,  jotka tekevät ohjelman kohdalla muutokset, joiden avulla pääset hyödyntämään seuran edut.

Nuori suunta kortti - palkin kautta näet kuvalliset ohjeet Irmaan rekisteröitymisestä.

Jos olet halukas osallistumaan johonkin viestiin, niin ilmoita Irmaan viestihalukkuutesi. Kilpailuhalukkuuksien perusteella kootaan viestijoukkueet, jotka kilpailuilmoittaja ilmoittaa.

Seuran kilpailukalenterissa näkyvät Irmassa kaikki ne kilpailut, joihin seura hoitaa ilmoittautumiset. Jos kilpailua ei löydy Irmasta seuran kalenterista, niin hoidathan ilmoittautumisen itse ja maksat samalla osallistumismaksun. Olettehan tarkkoja viimeisen ilmoittautumispäivän kanssa. Jos myöhästyt viimeisestä ilm. päivästä, niin jälki-ilmoittautumiset pitää maksaa itse.

Jos sinulla on ongelmia ilmoittautumisasioissa, niin ota yhteyttä junioriohjaajaan tai seuran kilpailuilmoittajaan Suvi Manniseen, puh: 040 - 529 7684 (jätä viesti vastaajaan tai laita tekstiviesti, jos et tavoita) tai suvimanninen(@)hotmail.com.

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 

 

 


JÄMSÄ

 

Powered By Drupal