Vuosi 2017

Leimaus leiri järjestetään Kuortaneen urheiluopistolla  5.-8.6. Ennakkoilmoittautumiset on kerätty tammikuun alussa. Lopulliset ilmoittautumiset kerätään huhtikuussa. 

Valmennus osiosta saat tietoa Nuorten valmennusryhmän leireistä, jotka ovat avoimia kaikille jäsenille. Monet niistä soveltuvat myös nuorempien kanssa osallistuttavaksi. Leireistä tiedotetaan myös seuran sähköpostilistan kautta. 

Junioripassilaisille lähetetään ajankohtaista tietoa lasten suunnistusleireistä myös kohdennettuna sähköpostiviestinä. 

 

Vuosi 2016

Alla olevien leirien lisäksi juniorimme voivat osallistua kiinnostuksensa mukaan nuorten kilpavalmennusryhmän leireille. Lisätietoa näistä leireistä VALMENNUS-palkin alla.

Seuran kevätleiri 29.4. - 1.5.

Kevätleiri on Retki-Veikkojen omatoimileiri, joka järjestetään Vapun aikaan Tampereen seudulla. Luvassa on suunnistusta sekä yhdessäoloa seuraväen kanssa. Leirin harjoitukset ovat suoran suunnistuksen harjoituksia, joten se soveltuu parhaiten yli 10 vuotiaille junioreillemme. Leirille matkataan ensisijaisesti omien huoltajien matkassa, mutta jos kuljetus järjestyy voi mukaan lähteä ilman omaa huoltajaa. 

Leimaus-leiri Ikaalisissa ma 6.6. - to 9.6. (ilm. päättynyt) 

Suunnistuksen valtakunnallinen suurleiri Leimaus järjestetään Ikaalisissa heti kesäloman alussa. Leirille odotetaan tänä vuonna liki 2000 nuorta suunnistajaa ohjaajineen. Leirillä majoitutaan Ikaalisten kylpylän hotelleissa ja suunnistetaan kylpylän lähialueen lisäksi Jämin upeissa kangasmaastoissa. Vanhemmat leiriläiset (taso 2, teho ja pro) suunnistavat myös vaativissa kevään 2015 Sm - keskimatkan maastoissa. Leirillä on paljon suunnistusta, mutta myös muuta mukavaa oheisohjelmaa.

Leiri soveltuu erinomaisesti 8-20 vuotiaille suunnistaville junioreille, sillä harjoituksia on eri tasoisia. Alla olevasta linkistä voit tutustua harjoitustasoihin ennakkoon.

Leirin hinnat: 230€ leiriläinen (ennakko 23€), 210€ (ennakko 21€) huoltaja. Hinta sisältää hotellitason majoituksen, suunnistusharjoitukset sekä niiden vaatimat kuljetukset, ohjeisohjelman sekä ruokailut. Leiriläisellä tulee olla oma tapaturmavakuutus joko Suunnistusliitton Nuori Suunta kortin tai muun vakuutuksen kautta.

Ilmoittaudu leirille alla olevan linkin kautta ke 27.1. mennessä. Tasoryhmää voimme yhdessäkin miettiä, mikäli et ole siitä itse aivan varma. Sitä ehtii vaihtaa vielä myöhemminkin. Laita lisätietoja kohtaan myös mahdolliset allergiat

Ilmoittautumislinkki:

https://www.ilmarix.fi/tietoverkko/isoilmari.nsf/ilmoittautuminens?openform&s=n&id=C67D7554F435B92DC2257F310057F528

Toivottavasti saamme taas ison joukon leiriläisiä matkaan!

lisätietoja: Järjestäjän leirisivut, Päivi Pitkänen puh: 040-8312309

Alueen oravapolkuleiri

Suunta-JKL järjestää Alueen Oravapolkuleirin 1.-3.8. Lisätietoja leiristä myöhemmin keväällä. 

Kultainen kompassi-leiri 13-14 vuotiaille 10.-11.9.

13-14 vuotiaiden perinteinen Kultainen kompassi-leiri ja cupin finaali järjestetään ensi syksynä Seinäjoella.

 

 

 

Vuosi 2015

Leimaus-leiri 2015

Kesän nuorten suunnistajien suurleiri järjestetään 2.-5.6. Tanhuvaaran urheiluopistolla Savonlinnasa. Ilmoittautuminen kesän 2015 leirille on päättynyt. Leirille on lähdössä Retki-Veikoista 25 henkilöä.. 

Alueen Oravapolkuleri 

AOL järjestetään Jämsässä kesäkuussa ti 16.- to 18.6. Leirikeskuksena toimiin ammattioppilaitoksen alue ja majoittuminen tapahtuu mukavasti oppilasasuntoloissa. Lisätietoja leiristä sekä leirin yhteydessä järjestettävistä Oravapolkukilpailuista.

 

Vuoden  2014 leirejä

Seuran kevätleiri 18.- 21.4. Salossa (leiri ohi)

Kevätleiri on Retki-Veikkojen omatoimileiri, joka järjestetään pääsiäisenä Salon seuraunnan leirikeskuksessa Naarilassa. Luvassa on suunnistusta sekä yhdessäoloa seuraväen kanssa. Leirin harjoitukset ovat suoran suunnistuksen harjoituksia, joten se soveltuu parhaiten vanhemmille yli 10 vuotiaille junioreillemme. Leirille matkataan ensisijaisesti omien huoltajien matkassa, mutta jos kuljetus järjestyy voi mukaan lähteä ilman omaa huoltajaa. Ilmoittautumislomake on JRV:n kotisivujen etusivulla.

Leimaus 2014 (leiri ohi, Lue tunnelmia Junioreiden pääsivun uutisvirrasta)

Valtakunnallinen nuorten suunnistajien suurleiri järjestetään tänä vuonna Rovaniemellä. Lähtö leirille tapahtuu ma 2.6. aamupäivällä ja paluu Jämsään pe 6.6. myöhään illalla. Matka tehdään paikallisen Lampisen liikenteen bussilla yhdessä Suunta Jyväskylän ja Kangasniemen Kalskeen junioreiden kanssa. Leirille on lähdössä Jämsästä 16 nuorta ja 6 aikuista.

Lue leirikirje tästä

Alueen oravapolkuleiri Saarijärvellä 27.-29.7.

Alueen oravapolkuleiri alkaa  su  27.7. oravapolkukilpailuilla. Maanataina on leiripäivä ja ti 29.7. juostaan oravapolkuviesti. Leiri sopii myös aloitteleville suunnistajille. Lisätietoja leiristä ja ilmoittautumisesta myöhemmin keväällä.

Kultainen kompassi leiriviikonloppu 13.-14.9.

Kultainen kompassi leiriviikonloppu järestetään kultainen kompassi finaaliviikolopun yhteydessä Kangasalalla. Leiri on suunnatu 13-14 vuotiaille. Lisätietoja leiristä myöhemmin.

Suunnistuksen leiripäivä 11-17-vuotiaille 15.11.2014 Jyväskylässä

Leiri on tarkoitettu 11-17-vuotiaille. Nuoremmat suunnistajat voivat tulla mukaan omien vanhempien avustamana ja sovellamme harjoituksia myös heille sopiviksi.

Lue lisää tästä

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 

 

 


JÄMSÄ

 

Powered By Drupal