Ratamestarin palsta    Kilpailukutsu    Anna palautetta    Tulokset
 

 Kilpailuohjeet  Valvojan lausunto

JRV:n Elokansallinen juostaan ensimmäistä kertaa syyskuun puolella. Kilpailun tarkoituksena on tarjota SM-keskimatkaan valmistautuville suunnistajille mahdollisuus virittää kilpailukunto kohdalleen. Elokansallinen tulee, oletko valmis?

Klassikon paluu

Vuorisjärven-Ouninpohjan seudulla on ajettu Suomen MM-rallin ja kenties koko rallin MM-sarjan legendaarisin erikoiskoe - Ouninpohja, Kakaristo yms. nimillä tunnettu "the most dangerous special stage of the rally world cup." Korpikuusikoiden keskellä kurvailevat rallikuskit eivät tiedäkään, mitä metsästä löytyy - maasto jossa on ratkaistu myös suunnistuksen SM-päiväkilpailun parhaat 90-luvun alussa.

Lähes kahden vuosikymmenen jälkeen JRV tarjoaa suunnistajille mahdollisuuden kilpailla yhdessä Keski-Suomen hienoimmista maastoista. Keskimatkan äärimmäisen haastavilla radoilla olevat hillaiset avosuot, monimuotoiset avokalliot ja ihmisen koskemattomat jyrkännekapeikot tarjoavat suunnistajille sitä itseään ja parhaimmillaan. Vain sinä, kartta ja maasto

Tällä kertaa JRV ei tarjoa kilpailukeskuksessa mitään kivoja pikku lisiä, nyt palataan suunnistuksen juurille, kuten Suunnistusliitto on kovin turhaan yrittänyt kisajärjestäjiä ohjeistaa. Pesuvettä saa pienestä erämaalammesta, parkki on metsäautotien varressa - korvessa ei kuulutus kajahtele, tulospalvelun sähköt tehdään itse - onhan lähimpään sähkölinjaan parisen kilometriä.

Tervetuloa kokemaan sitä, mistä suunnistuksessa on pohjimmiltaan kyse!

 

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 


 


 

 


JÄMSÄ

Powered By Drupal