Jämsän Ämmän -ajot 1.-2.7.2017
Paluu kisan etusivulle

 

KIITOS

Historian ensimmäiset Jämsän Ämmän ajot on pyöräsuunnistettu. Kiitos kaikille kilpailujen järjestämiseeen osallistuneille, valvojalle sekä tottahan toki kilpailijoille! Te kaikki teitte PySu-viikonlopustamme tunnelmallisen ja onnistuneen!

Onnistuneita suorituksia myös tästä eteenpäin!

Kilpailunjohtaja Maaret Rantanen

 

Kilpailupäivien tunnelmaa

Lämmin kiitos Jari Yli-Hietaselle kuvien napsimisesta ja niiden jakamisesta meille kaikille! Kuvat löytyvät osoitteesta https://goo.gl/photos/WVocRnNbaxzxm4166. Muistattehan mainita kuvaajan nimen, jos hyödynnätte kuvia.

 

D17 ja H17 lähtöajat

H17-sarjan yhteislähtö on lauantaina klo 11.30 ja D17-sarjan yhteislähtö on klo 11.45.

 

Lähtömerkki Jämsän Ämmien kellosta

Lauantaina klo 11 lähtömerkin antaa Jämsän Ämmä Sole Nieminen muiden Ämmien avustuksella.

 

Pyörien yösäilytys

On mahdollista kilpailukeskuksessa. Lisätietoa Infosta.

HUOM! Lauantain yhteislähdön K-pisteeltä viitoitus jatkuu kohti yleisörastia (ks. kilpailukeskuskartta ilmoitustaululta). Viitoitusta on noudatettava!

Juomapullot (30.6.)

Omat pullot toimitetaan kilpailun juomarastille joka sijaitsee noin puolessa välissä pisimpiä ratoja. Juomarastilla käyvät sarjat H/D17-45.

Kisaennakoita (26.6.30.6.)

Jos on jäänyt huomaamatta, niin kisaennakoita on julkaistu MTBO FINLAND PYÖRÄSUUNNISTUS Facebook -sivulla. Apuratamestari Viivi on lupautunut julkaisemaan tämän viikon ajan joka päivä paljastuksia kisamaastoista. Käykäähän kurkkaamassa.

Maastokokemuksia (25.6.)

Sainpa eilen yhden kartan telineeseen ja lähdin ajamaan. Kyllä! Oli mukavan vaihtelevat polut ym. ajella. Välillä oli hieman taiteilua vähäisellä maastoajokokemuksellani mutta hyvin kaikesta selvittiin. Rata oli hyvä. Nautin täysillä alusta loppuun. Odotankin jo innolla tämän päivä testiajoa.

-Kilpailunjohtaja-

 

Kisat lähestyy (24.6.)

Kisavalmistelut ovat edenneet hyvää vauhtia. Radat ovat loppusilausta vailla valmiita ja nautinnollinen maasto odottaa jo pyöräsuunnistajia. Hoksasimme ilmoittautumisen suhteen viime metreillä juhannuksen läheisyyden ja päädyimme jatkamaan ilmoittautumisaikaa juhannuksen yli maanantaihin 26.6.17 saakka. Kilpailuohjeita sekä ratapituudet pyrimme saada näkyviin piakkoin. Myös lisää alueen vanhoja karttoja on tulossa.

Videota kisamaastosta (15.4.)

Tulevan kesän kisamaastoa pääsee fiilistelemään maastossa vuosittain ajettavan CC-Ilveksen järjestämän MTB-kisan esittely videolta.

Maastohan on mitä parhainta pyöräsuunnistukseen nopeiden ja monipuolisten reittien myötä.

Laita kisa jo nyt kalenteriisi.

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 


 


 

 


JÄMSÄ

Powered By Drupal