06.12.2017 10:00

Epäviralliset tulokset ja väliajat

Nämä käy vielä Joonas "Korttelitulokset" Nurmisen kautta ja saavat siten virallisen muotonsa, mutta hätäisimmille jo ne raakatulokset. 

Tulokset
Väliajat

Talvikauden 2017-2018 korttelicup tärähtää käyntiin itsenäisyyspäivän sprinttisuunnistuksella. Kuka on tätä vuonna Korttelin valtias? Löytyykö viimevuosien valtiaille uusia haastajia. Tuo selviää viimeistään keväällä. Tänä vuonna uutena mukaan tulee lisäksi suunnistuskoulu-sarja. Suunnistuskoulu-sarjaan voivat tulla seuramme alle 14-vuotiaat juniorit, jos korttelicupin pääsarja tuntuu vielä liian pitkältä. Suunnistuskoulusarjalaiset suunnistavat lyhyemmän radan ja ovat tuloksissa omana sarjanaan.  Ensimmäisessä osakilpailussa suunnistuskoulu-sarjan tulokset tulevat Kortteli sprint medium-radalta. 

Itsenäisyyspäivän Kortteli-Sprint 6.12.2017 klo 10

Korttelicupiin osallistuminen on JRV:n jäsenille ilmainen jäsenetu ja muilta peritään nimellinen 2 € karttamaksu junioritoiminnan hyväksi. Lisätietoa JRV:n Korttelicupista.

Ennakkotiedot ovat kertoneet, että kisa-alueena toimii Jokivarren/Viiskulman alueen tiukat syheröt, johon ratamestari on laatinut kolme eri mittaista rataa valittavaksi:

Kortteli-Sprint Large
Tämä on se virallinen Korttelicup-sarja, jossa jaetaan pisteet, jälkispekulointi on kovinta ja lopputulokset rukataan ikähyvityksillä tiukaksi. Ratapituus linnuntietä on 2,870 km, mutta ratamestarin kierouden takia tuohon matkaan ei ole mahdollista päästä kuin sääntöjä räikeästi rikkomalla. Kysyttäessä mahdollisista hajonnoista, ratamestari vaikenee täysin. Naamasta kuitenkin näkee, että kaikkeen on syytä varautua. Ratamestari on pysynyt tyylilleen uskollisena ja ampunut kartalle kaikkiaan 21 rastia noukittavaksi.

Kortteli Sprint Medium
Tämä on loistava vaihtoehto esimerkiksi junioreille sekä muille, joita puuduttaa ajatus tuon pisimmän radan kiertämisestä. Medium kiertää alueen herkullisimmalla alueella tarjoten tarkkaa suunnistusta ja reitinvalintaa. Tällä matkalla turhia tienylityksiä ei ole tarjolla, joten tossun voi antaa laulaa täysiä alusta loppuun. Ratapituus on linnuntietä 1,540 km ja matkan varrelta pitäisi löytyä kaikkiaan 12 rastia...siis jos homma on mennyt niin sanotusti tuupiin.

Kortteli Sprint Mini
Kortteli Sprint Mini tarjoaa jotain myös perheen pienimmille. Radan pituus lyhintä reittiä pitki on noin 1 km, joten alle kouluikäisetkin jaksavat radan hyvin kiertää vanhempien seurassa. Radalta löytyy 8 rastia, eikä tienylityksiä radalla ole ollenkaan.

Lähtöjärjestelyistä

Ensimmäiset starttaavat klo 10. Matkaan lähdetään väliaikalähdöllä, ehkä noin 20-30 sekunnin välein, ilmoittautumisjärjestyksessä.

Myös paikanpäällä voit ilmoittautua mukaan. Silloin lähtösi on ennakkoonilmoittautuneiden jälkeen. Joten ei muuta kuin paikanpäälle vaan! Matkaan pääseen ainakin klo 11 asti. Mikäli tuo aikataulu meinaa olla haasteellinen, mutta haluaisit silti mukaan, laitathan viestiä.

"Kisakeskus" aukeaa viimeistään 9:30, ehkä jo aiemmin

Kisakeskus rakentuu Lidlin ja paloaseman väliselle laajalle nurmikentälle, josta löytyy tapahtuman hermokeskus eli lähtö sekä tulospalvelu. Missä JRV:n viiri, siellä kisakeskus. Parkkialueena toimii Lidlin parkkipaikka, mutta mahdollista väenpaljoudesta johtuen voidaan myös rautatieaseman etäparkki ottaa käyttöön. Etäparkista ei ole järjestetty kuljetusta kisakeskukseen. 

Linkki kisakeskuksen sijaintiin.

VERRYTTELYALUEENA TOIMII LIDLIN JA RAUTATIEASEMAN VÄLINEN KEVYENLIIKENTEEN VÄYLÄ!

 

KÄYTÖSSÄ EMIT-LEIMAUS, ota siis oma kortti mukaan.

Rastilta löytyy ainakin lippu sekä mahdollisesti myös osalla rasteista on emit-leimasin. Jos leimasin löytyy, leimaa siinä. Mikäli leimasinta ei löydy lipun välittömästä läheisyydestä, älä huolestu vaan kosketa lippua ja jatka matkaa. Startti tapahtuu nollaleimasimelta ja ajan juokseminen päättyy maalileimaukseen. Maali ei ole tulospalvelun läheisyydessä, joten muistathan maalileimauksen jälkeen vielä käydä tulospalvelussa ilmoittautumassa, jotta saadaan tulokset analysoitavaksi ja varmistetaan, että kaikki ovat reitiltä onnistuneesti tullut pois.

Muutama huomio näiden kauden alkuun eli:

- Tonttivihreän läpi juokseminen on kiellettyä, vaikkakin se joissain tilanteissa voisi reitinvalinnan näkökulmassa ollakin houkuttelevaa.
- Myös tummanvihreällä merkittyjen kohteiden (=läpipääsemätön kasvillisuus) läpi kulkeminen on kiellettyä.
- Kilpailualueella olevat vilkasliikenteiset kadut on merkitty kielletyksi alueeksi ja niiden ylittäminen / alittaminen on sallittua ainoastaan karttaan merkityistä kohdista. Tienylityskohdissa ei ole valvontaa.
- Kilpailualueella todennäköisesti liikkuu muutenkin autoja, joten varovaisuutta eli turvallisuus ennen kaikkea.

Suunnistuksen lajisäännön kohdan 18.23 mukainen lista sprinttikarttaan merkityistä kielletyistä kohteista

Aina voit lähtöpaikalla kysyä apua / lisätietoa yllä mainittuihin asioihin tai karttamerkkeihin liittyen. Autamme mielellämme onnistuneen kokemuksen syntymisessä.

Tervetuloa starttaamaan Korttelicup-kausi heti alusta alkaen!

Lisätiedot Touhu Koskiselta, 0400 719 349 / petteri(a)koskiset.net

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 


 


 

 


JÄMSÄ

Powered By Drupal