31.8-1.9 suunnistetaan Sipoossa ( Söderkullassa) Koululiikuntaliiton henkilökohtaiset ja viestikisat. JRv- junnuja on joka vuosi ollut Koululiikuntaliiton kisoissa ja tänäkin vuonna sinne on tiettävästi väkeä lähdössä. Perjantaina suunnistetaan henkilökohtainen matka ja lauantaina on vuorossa viestit. Mikäli lapsesi olisi halukas kisaamaan, ilmoittaudu Tiinalle 15.8 mennessä. Ilmoita samalla onko lapsi valmis osallistumaan myös lauantain viestikisaan. Ilmoittautuminen on sitova. KLL-kisassa sarjoja on  H/D 9RR, 10RR, 11TR, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 20.

Laita viesti osoitteeseen tiina.virkajarvi@gmail.com.

Söderkullassa on tarjolla koulun lattiamajoitusta ( 10 e/ yö) mutta muutoin majoitus aivan läheltä on ” kortilla”.  Vantaan suunnasta kilpailukeskukseen ajaa n 30 min ja edullisimpia hotelleja oli tarjolla n 100 e /yö ( Cumulus airport Vantaa). Jokainen varaa itse majoituksen  itselle soveltuvasta kohteesta. Voidaan toki lähtijöiden kesken sopia majoittumisesta samaan hotellin jos vain huoneita on.

Mahdollisista kimppa-kyydeistä voidaan sitten myös sopia kun tiedetään kuinka moni olisi matkaan lähdössä mutta luonnollisesti aikuisia tarvitaan useampia kuskeiksi.  

Lisätietoja saat Tiinalta tiina.virkajarvi@gmail.com / 040 520 1146.

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 

 

 


JÄMSÄ

Powered By Drupal