03.06.2019 17:00

Kesäkuun alussa järjestetään kesälomakauden avauksen ja lähestyvän Jukolan viestin kunniaksi ylimääräiset Jämsän Seutu -rastit! Poikkeuksellisesti maanantai-iltana. Paikkana upea Loilon avokalliomaasto Jämsänniemellä.

Tällä kertaa erikoisuutena on "pitkä 7V". Se on hyvä kenraali vaikkapa Kangasala Jukolaan aikoville. Tai sitten ensi syksyn SM-yöhön tähtääville. Juostaanhan se kivenheiton päässä, ns. Sikatien toisella puolella Himoksen puolella. Rastireittiä ei tällä kertaa ole, mutta erittäin helppo 1V on pienimmillekin suunnistajille varmasti mieluinen.

Kuntorasti-isäntänä toimii korkeasta laadusta, runsaasta tarjonnasta ja helposta saatavuudesta tunnettu jämsäläinen Kuntosali Keskikeho GYM.

Rastien yhteydessä tarjotaan myös palanen suunnistushistoriaa, kun Panu Ponteva tuo näytille karttoja 50-vuotisen suunnistusuransa varrelta. Kartat ovat ainakin muuttuneet värikkäämmiksi ja mittakaavat selkeämmiksi. Jälkikäteen ei tarvitse ihmetellä, että kynnetty ura ei ole ihan siloinen ja tasasyvä.

 

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 


 


 

 


JÄMSÄ

Powered By Drupal