Etusivu   Kilpailukutsu  Kilpailuohjeet  Ratamestarin palsta  Opaskartta

Avoin kansallinen 2-päiväinen hs-kilpailu ja K-S aluemestaruuskilpailu

HUOPARASTIT
Jämsän Hallissa 27 - 28.2. 2010

RATAMESTARIN PALSTA

20.2.2010

Viimeaikaisen kipakan pakkasjakson aikana urat ovat kovettuneet melko koviksi. Alkuviikolla on lunta luvassa lisää jonka, jälkeen päästään ajamaan ja viimeistelemään urat perälanan kanssa lopulliseen kuntoon. On niitä sitten hyvä tykittää menemään.

3.2.2010

Sitä toivottua suojasäätä ei vielä ole tullut, sen sijaan tuli kovia pakkasia. Lunta on satanut viimepäivinä  20-30 senttiä lisää, sitä on nyt vähintäänkin riittävästi. Urat ovat kertaalleen ajettu,  ajot ja  urien parantelut jatkuu aina kilpailuihin asti.

16.1.2010

Lunta on satanut ihan kiitettävästi myös täällä keskisuomessa, sitä on tällä hetkellä n. 30-40 senttiä. Ratasuunnittelussa on päässyt harrastamaan umpihankihiihtoa ratojen yksityiskohtia suunnitellessa maastossa.

Olisi hyvä jos välillä tulisi kunnon suojasää että tuo hötölumi vähän tiivistyisi. Tammikuun loppuolella alkaa kuitenkin latu-urien pohjustus mottorikelkalla tavoitteena riittävän kovien urien tekeminen.

Kilpailumaasto on pääosin hyvin  loivapiirteistä aluetta ja soveltuu oikein hyvin hiitosuunnistukseen kuten kilpailukutsussakin mainittiin.

 

 

 

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 


 


 

 


JÄMSÄ

Powered By Drupal