4.6. Kiviojalla edetään alkukauden omatoimikuntorasteista kohti perinteisempiä tapahtumia. Päätapahtuma toteutetaan torstai-iltaisin - lähtö metsään kello 17-19 välisenä aikana. Suunnistamiseen on laajempi ratakattaus ja aikaakin otetaan - jos siihen on omaa halua.

Korona-rajoituksia on kuitenkin edelleen voimassa. Merkittävimpinä turvaetäisyyksien pitäminen ja tehostettu käsihygienia tapahtumapaikalla. Etäisyyksien pitäminen tarkoittaa sitä, että kartan ostamisessa ja tulospalvelussa pyritään väljiin järjestelyratkaisuihin. Lisäksi jokaisen suunnistajan pitää jonotustilanteissa huolehtia 2 m turvaetäisyydestä muihin. Rasteilla leimaukset tehdään tulojärjestyksessä ja annetaan edellisen aina leimata rauhassa ennenkuin tartutaan Emit-kapulaan. Tapahtumapaikalle tuodaan runsaasti käsidesipulloja, joita toivotaan aktiivisesti myös käytettävän. Kun vielä ylipäätään jokainen suunnistaja ja järjestäjä osallistuu tapahtumaan vain terveenä, niin voimme hyvin mielin järjestää turvallisia ja kevään aiempiin tapahtumiin verraten paljon yteisöllisempiä kuntorasteja. Kyllähän lajin henkeen kuuluu onnistumisten ja pummienkin jakaminen kaverien kanssa heti metsäntuoreena!

Ja nyt on se aika, kun tehdään tiliä keväällä suunnistetuista mksullisista kuntorasteista. Paikalle tulee erilleen sen illan kartanmyynnistä pisteitä, joissa voi käydä tekemässä selvää kuinka monet rastit on suunnistanut ja sopia niiden maksuista. Tämän voi tehdä ennen tai jälkeen oman suunnistuksensa. Kannattaa tässäkin siis katsoa hiukan jonotilannetta.. Jotta homma sujuu luonnikkaasti, voi vaikkapa perhekunnittain tehdä jopa lapun osallistumisista. Kuinka monta aikuista ja kuinka monta lasta kuhunkin tapahtumaan on osallistunut? Haluamme samalla kerätä osallistujalistaa erilaisiin tilastointitarkoituksiin, joten lukumäärä aikuiset/lapset/tapahtuma -tietoa kysytään. Suunnistettuja ratavaihtoehtoja ei kuitenkaan kysytä. Samalla saadaan tieto siitä, paljonko lysti on maksanut. Maksullisia tapahtumat ovat siis olleet vappuviikon rasteista alkaen eli kaikkiaan viisi kertaa. Huhtikuun kolmet ensimmäiset rastit olivat maksuttomia - mutta niidenkin kävijämäärää kuitenkin myös kysytään. Maksullisten omatoimikuntorastien hinnat ovat olleet aikuisilta 4 ja lapsilta 1 euron/tapahtuma

Rastipassi on edullisin ja vaivattomin tapa maksamiseen. Sen ehtii verkkosivumme kaupasta vielä hankkia. Huomaa, että jos maksat tykyseteleillä rastipassin, sinun pitää se myös ostaa kaupasta. Muuten emme saa suoraan nimeäsi rastipassilistalle. Alkukauden maksuihin käy käteinen raha ja myös tykysetelit. Tasaraha olisi kiva yllätys... Voimme myös sopia niin, että kun teemme yhdessä laskelman maksuista, sen voi maksaa jälkeenpäin suoraan seuran tilille. Tähän alkukauden maksujen hoitamiseen tulee Kiviojan rastien lisäksi mahdollisuus ainakin seuraavilla Heräkulman kuntorasteilla. Jos ei näihin onnistu pääsemään mukaan, voi olla suoraan yhteydessä Panu Kärkkäiseen (0400-350917).

Havaintojen mukaan omatoimikuntorastit ovat olleet hyvin suosittuja. Olemme saaneet paljon uusia harrastajia mukaan mukavaan menoon. Tervetuloa koko joukko myös kesäkauden kuntorasteille!

 

 

 

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 


 


 

 


JÄMSÄ

Powered By Drupal