Ilmottaudu nyt mukaan tästä LINKISTÄ !

Lasten Sinetti-Suunnistuskoulun omatoimisuunnistuskouluosuus sujui touko-kesäkuussa mainiosti ja metsässä kirmailtiin innokkkasti usein jopa koko perheen voimin.  Nyt kesälomien jälkeen elokussa suunnistuskoulun ohjatut harjoitukset alkavat JS-rastien yhteydessä. 
 
Suunnistuskoulu on tarkoitettu sekä uusille harrastajille että aiemmin suunnistuskoulussa mukana olleillle 4-10-vuotiaille (rastireitti-ikä) ja myös 10-13-vuotiaille (suora suunnistus).
 
Suunnistuskoulu toteutetaan JS-rastien yhteydessä 4 kertaa torstaisin klo 18.00 (Näillä kerroilla RR)
6.8. Länsi-Himos
13.8. Ruonavuori
20.8. Juokslahti
27.8. Mäntymäki
Katso lähtöpaikka tarkemmin www.jrv.fi -> Kuntorastit-sivuilta tai paikallislehdestä.
 
Maksuun sisältyy myös ohjattu talven saliharjoitus loka-maaliskuu keskiviikko-iltaisin. Vuoron aika ei ole vielä vahvistunut, aikaisempina vuosina se on ollut keskiviikkoisin klo 17.30-18.30. Vuoro on Vitikkalan koulun salissa.
 
Huolehdithan tarvittaessa lapsesi vakuutusturvasta. Voit vakuuttaa lapsesi esim. suunnistusliiton lisenssin 9€ (alle 15v) avulla. Lisenssi oikeuttaa osallistumaan kilpailutoimintaan kansallisellakin tasolla, ja siihen voi myös liittää vakuutuksen, joka maksaa 10€. https://www.suunnistusliitto.fi/liitto/lisenssi/
 
Suunnistuskoulun hinta muodostuu siis seuran jäsenmaksusta 0-20v 15€ (tai perhejäsenmaksu 70€) sekä suunnistuskoulumaksusta 15€.
Maksuun sisältyy :
-suunnistuskoulun harjoitukset kuntorastien yhteydessä
-syksy/talven 2020-21 saliharjoitukset
 
HUOMIOITHAN, että JRV:n junnut käyttävät viestinnässään Nimenhuutopalvelua. Sieltä löytyvät jatkossa kaikki junnujen tapahtumat ja sitä kautta lähetetään myös kaikki junioritoimintaa koskevat tiedotteet. Ohjeet liittymisestä saat junioripassin ostamisesta toimitettavassa vahvistusviestissä.
 
Ilmottaudu nyt mukaan tästä LINKISTÄ !

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 


 


 

 


JÄMSÄ

Powered By Drupal