Otetaan seurana junnujen kampanjahaaste vastaan! Haasta osallistumaan itsesi lisäksi perheesi, kummisi, vanhempasi, mummot ja papat yms. Junnut itse toki myös aktiivisina toimijoina. Jos jokainen tilaaja saa kerättyä keskimäärin 10 tilausta, saamme lisäksi yllätyspalkinnot. Yksi tuotepaketti maksaa aina 20€, josta seuralle tulee 5€. Tuotteissa on paljolti perusvaatetusta, sukkia, alusvaatteita, pyyhkeitä, yms. Sain sukat ja aluspaidan näytteeksi, vaikuttavat hyvälaatuisilta ja materiaali todella miellyttävältä. Myös urheilutrikoista olen kuullut positiivista palautetta.

SÄHKÖINEN KUVASTO löytyy tästä linkistä:
https://issuu.com/springhilltextile/docs/gutz_katalog_ss20_fi_v2_webb?fr=sMjZmNjk4ODA2NA

MITEN TILAUS TEHDÄÄN?

Ensisijaisesti jokainen syöttää omat (ja mahdollisesti keräämänsä) tilauksensa itse seuraavalla tavalla: Rekisteröidy myyjäksi/tilauksen tekijäksi tästä linkistä:
https://webshop.gutz.fi/ts/register/5ee724e2f31231356e8b4575

Rekisteröitymisen jälkeen voit syöttää itse omat ja keräämäsi tilaukset systeemiin.
TAI jos et pysty/halua rekisteröityä, voit lähettää tilauksesi ninamakis@outlook.com, niin näpyttelen tilauksesi puolestasi järjestelmään.

Gutz on myös Nuorten Jukola 2020 yhteistyökumppani ja satsaa yhteistyöhön suunnistuksen junioritoiminnassa. Meillä on mahdollisuus tämän yhteistyön kautta saada myöhemmin suoraa sponsoritukea ko. firmalta. "Sponsorointiyhteistyöhön valitsemme seurat aina kausittain, syyskaudelle n. 25 seuraa ja kevätkaudelle n. 25 seuraa."

Gutz toimii netissä www.gutz.fi tai mobiilisovelluksella. Voit myös jakaa tätä viestiä/linkkiä, jos tiedät henkilöitä, jotka haluaisivat tehdä tilausta.

Kampanja-aika 31.7.2020 saakka. Tuotteet laskutetaan toimituksen yhteydessä elokuun alussa. 

Allekirjoittanut toimii kampanjan yhteyshenkilönä.

Terv. Nina Mäki

ninamakis@outlook.com

puh. 040 7552555

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 


 


 

 


JÄMSÄ

Powered By Drupal