Ensi viikon JS-rastit suunnistetaan Juokslahden suunnalla Ruonanvuoressa hyväkulkuisella metsäalueella. Rastit sijoittuvat Ruonanvuoren eteläiseen kartan osaan, josta on valittu maaston parhaita osia. Jalan alle saadaan hienoja kallioita ja hyväkulkuisia metsäalueita, jossa voi antaa vauhdin viedä. 

Helpot radat on suunniteltu tukeutuvan hyvään polkuverkostoon, jossa lasten ja aloittelevien suunnistajien on turvallista suunnistaa. Vaikeilla radoilla hyödynnettään alueen parhaat osat moneen kertaan ja radat kulkevat pienellä alueella ristiin. Ratamestari on pyrkinyt tuomaan radoille muutamia tarkkoja rastipisteitä, mutta samalla testataan suunnistamisen sujuvuutta pidemmillä rastiväleillä. Maasto mahdollistaa hyvän vauhdin pidon, joten raivausjätteessä ei tarvitse tarpoa. 

Rasteilla kokoontuu ensimmäistä kertaa aikuisten Sinetti-suunnistuskoulu klo 18.00, lisäksi lasten Sinetti-suunnistuskoulu jatkuu, kokoontuminen klo 18. Metsään pääsee klo 17-19 välisenä aikana ja metsästä oltava pois klo 20.30. 

Ratavaihtoehtoina ovat RR. 3H, 4N, 3V, 5V ja 7V.

Opastus alkaa Jämsän keskustasta Citymarketin liikenneympyrästä Juokslahdelle päin. Liikenneympyrästä tulee matkaa rastipaikalle n. 9 km. Tarkempi lähtöpaikka 

Terveisin
Joonas, Susanna, Jonne, Elsa, Heikki, Siiri, Antti ja Roope

 

 

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 


 


 

 


JÄMSÄ

Powered By Drupal