HINNAT 2020 JA OSTAMINEN

Täydennä vakuutusturvaasi Kuntosuunnistajan vakuutuksella. Vakuutuksen hinta kaudelta vain 15 €. Tarkemmat tiedot vakuutuksesta tästä. Tilauksen yhteydessä "Tilausta ja toimitusta koskevat huomautukset" -kenttään tunnus 137 ja tuet JRV:n kuntorastitoimintaa.

Rastipassi (kausikortti)
JRV:n jäsenille 50
ei JRV:n jäsenille 80
0 – 20-vuotiaat 25
Firmakortti** 100 

OSTA RASTIPASSI TÄSTÄ

Rastipassi on henkilökohtainen (paitsi Firmakortti). Se oikeuttaa osallistumaan JRV:n kuntorastikalenterin mukaisiin suunnistustapahtumiin koko kauden ajan.

**) Firmakortti ei ole henkilökohtainen. Firmakorttia voi kauden aikana käyttää useampi henkilö, mutta ainoastaan yhden kerran yhdessä tapahtumassa. Firmakortista tehdään erillinen sopimus. Ota yhteyttä talous(at)jrv.fi

Sarjaliput
10 kerran sarjalippu JRV:n jäsenille 40
10 kerran sarjalippu ei JRV:n jäsenille 50
50 kerran sarjalippu 200

OSTA SARJALIPUT TÄSTÄ
Vuonna 2019 hankitut sarjaliput ovat voimassa vuoden 2020 loppuun asti.

Kertamaksut
Karttamaksu, aikuiset
Karttamaksu,  0- 20 vuotiaat 2
Emit-vuokra/kerta 2
   

Pillimehun saavat maalissa kaikki tänä vuonna 14 vuotta täyttävät ja tietysti myös nuoremat minkä tahansa radan kiertäneet suunnistajat.

Seuran kautta voi olla saatavilla myös omaksi ostettavia EMIT-kortteja. Tsekkaa JRV:n kaupasta on EMIT-kortteja tällä hetkellä myytävänä.

MUUT MAKSUVAIHTOEHDOT

SMARTUMIT

Smartumin liikunta- ja kulttuuriseteleillä Smartum-saldolla voit maksaa

  • rastipassit
  • sarjaliput
  • yksittäiset karttamaksut

Smartum-saldo maksu on mahdollista ainoastaan ennakkomaksuna Smartumin verkkopalvelun kautta. Siirry tästä käyttämään Smartum-saldoa.

Maksaessasi yksittäisen karttamaksun Smartum-saldolla, tulosta tästä kuitti mukaasi ja annan kartanmyyntipisteeseen. Yksittäisissä karttamaksuissa hyväksymme maksuksi saman viikon aikana tehdyn ennakkomaksun.

Smartumeilla ostetut sarjaliput ovat henkilökohtaisia.
 

EDENREDIN VIRIKESETELI JA MIND&BODY-KORTTI

Edenredin Virikesetelillä voit maksaa rastipassit, sarjaliput sekä karttamaksut.

Mind&Body-kortilla on mahdollista maksaa yksittäisiä karttamaksuja, rastipassit ja sarjaliput. Maksaminen tapahtuu mobiilimaksuominaisuudella.

Edenredin maksuvälineillä ostetut sarjaliput ovat henkilökohtaisia.
 

ePASSI (Sporttipassi)

Pääasiassa ePassilla maksetaan käyttäen maksutonta mobiilisovellusta.

Yksittäiset karttamaksut on syytä maksaa vasta tapahtumapaikalla, koska maksu on voimassa 15 minuuttia sen suorittamisesta.

Mikäli käytössä ei ole älypuhelinta, voi maksun tehdä vaihtoehtoisesti tekstiviestillä tai soittamalla palvelunumeroon. Palvelunumerot löydät tapahtumapaikalta.

Rastipassi- ja sarjalippuostoista saatava lasku on mahdollista maksaa ePassin verkkopalvelussa www.epassi.fi. Valitse SporttiPassin verkkomaksut ja aloita kirjoittamalla valikkoon Jämsän Seutu -rastit. Kun järjestelmä löytää sen, valitse toimipiste ja paina "seuraava". Kirjoita summa euroissa ja palvelunkuvaukseen laskun viite.

ePassilla ostetut sarjaliput ovat henkilökohtaisia.
 

MUUT MAKSUVÄLINEET

Pankki- ja luottokortit eivät käy maksuvälineenä. 

 

MUUT OSTOPAIKAT

Rastipasseja ja sarjalippuja voit ostaa myös Sport Heinosesta, osoite on Säterintie 1.

Heinoselta voit tiedustella myös menneiden kuntorastitapahtumien karttoja. Rastipisteistä löytyy tapahtuman jälkeen kuitunauhat, joten radan kiertäminen myöhemminkin on mahdollista. HUOM! Näitä karttoja on tarjolla vaihtelevasti.

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 


 


 

 


JÄMSÄ

Powered By Drupal