K-S alueen AM-partiosuunnistuskilpailu
Jämsän Juokslahdella ke 4.8.2010

Kilpailuohjeet
 
Kilpailun johtaja                               Joonas Nurminen
Ratamestari                                   Juha Rantala
Valvoja                                         Jouni Sipiläinen, S-JKL 
 
KARTTA JA MAASTO
A4 kokoinen tulostekartta 1:10 000, 07/2010. Kartat ovat joukkueittain nipuissa. Rastimääritteet ovat kartoissa. Maasto on pääosin hyvä kulkusta metsämaastoa, josta osa hienoa avokallioaluetta. Kilpailualueella on runsaasti metsäautoteitä ja polkuja.
 
MATKAT
Matkat ovat ratamestarin arvion mukaan.
 
H21                                               3 km - 5 km
D21,  H18,  H40,  H50                      3 km - 4 km
H16,  H60,  D40,  D18                      3 km - 4 km
D16,  D50                                       2 km - 3 km
H70,  D60                                       2 km - 3 km
H14,  D14                                       2 km - 3 km
 
LEIMAUS JA OHJEET PARTIOSUUNNISTUKSEEN
Käytössä emit-leimaus. Lähtöön mentäessä on nollauspiste. Kilpailija on itse vastuussa emitin nollauksesta. Kilpailukeskuksessa on myös erillinen 0- leimasin kiinni mallirastissa. Kaikilla sarjoilla on viimeisenä rastina kokoontumisrasti, jolla kaikkien kilpailijoiden on leimattava. Rastilta saa lähteä maaliin vasta sitten kun joukkue on koossa. Kaikilla sarjoilla ensimmäinen rasti on yhteinen, jossa joukkueen kaikkien jäsenten on leimattava. Lähtö ja ykkösrasti on yhdistetty rastiväliviivalla samoin kuin kokoontumisrasti ja maali. Kaikkien rastien kohdalla on kartassa rastimääritteen mukainen koodinumero.
 
LÄHTÖ
Lähtöön on matkaa noin 1 km. Viitoitus alkaa tieltä rakennuksen kohdalta. Kaikki sarjat lähtevät yhteislähdöllä. Yhteislähtö on klo 18.00 ja lähdössä on oltava viimeistään klo 17.50.  Joukkueet järjestäytyvät omalla kilpailunumerolla varustetun karttanipun taakse. Kartat saa ottaa lähtöhetkellä. Varatkaa omia kyniä rastien jakoa varten.
 
MAALI
Joukkueen johtajan on tultava maaliin viimeisenä, josta otetaan joukkueen aika. Joukkueen johtaja leimaa ainoastaan maalissa. Maalin jälkeen emitit luetaan lukijalaitteella.
 
NUMEROT
Kullekin joukkueelle on yksi numero. Sitä kantaa rinnassaan joukkueen johtaja. Numerot löytyvät mallirastin läheltä kilpailukeskuksesta. Lähellä on myös emit-lipukkeet.
 
PUKEUTUMINEN, PESU, WC JA ENSIAPU
Pukeutuminen maasto-olosuhteissa. Kilpailukeskuksessa ei ole pesu mahdollisuutta. WC:t sisätiloissa. Sisätiloihin ei saa mennä suunnistusjalkineissa. Ensiapu kilpailukeskuksessa.
 
PALKINNOT  
Jaetaan kolmelle parhaalle joukkueelle tulosten perusteella.
 
RAVINTOLA
Kilpailukeskuksessa on ravintola

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 


 


 

 


JÄMSÄ

Powered By Drupal