25.05.2011 18:30

Avoin kansallinen sprintti- suunnistuskilpailu
Elonensprintti Jämsänkoskella ke 25.5. 2011

 

Kilpailukutsu   Kilpailuohjeet  Valvojan lausunto  Ratamestarin mietteet     

Tulokset

Väliajat

 Reittihärveli (ilmestyy torstain aikana)

Huom. H35 ja H20 sarjoille tehtiin omat radat H21 sarjan suuren kilpailijamäärän vuoksi. Matkat korjattu kilpailuohjeisiin.

Vuoden 2011 Elonen sprint suunnistetaan Jämsänkoskella Jämsän ammattiopiston oppilaitosympäristössä. Kilpailukeskus sijaitsee ammattiopiston liikuntahallilla, koulutie 19, 42300 Jämsänkoski. Opastus kilpailukeskukseen on Jämsänkosken keskustasta Koskenpääntien ja Jämsäntien liikenneympyrystä sekä Jämsä-Mänttä tien 56 risteyksestä.

Tämän vuoden sprintti kilpaillaan monimuotoisessa metsä- ja korttelialueella, jossa suunnistustaitoa testataan parhaimmillaan. Kilpailu on nopeatempoinen ja vauhdikas, jossa ratamestarit on tehnyt haastavia sprinttisuunnistustehtäviä kilpailijoille. Ennen kilpailua on hyvä muistuttaa sprinttisuunnistuksen kielletyistä kohteista, koska niitä tulee tämänkin vuoden kilpailussa eteen. Turha ottaa hylättyä suoritusta kielletyllä alueella juoksemisen takia. Kielletyt alueet näkyvät alla olevasta taulukosta. Elonen sprintti on hyvä paikka testata kuntoaan ja vauhtiaan ennen SM-sprinttiä. Tervetuloa Jämsänkoskelle sprinttailemaan.

Kilpailunjohtaja
Joonas Nurminen
Jämsän Retki-Veikot

Kielletyt alueet

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 


 


 

 


JÄMSÄ

Powered By Drupal