Harjoituskartta Loilonvuori

Maasto on SM-yö 2019 -kilpailumaaston viereinen metsäalue. Se vastaa hyvin pitkälle Himoksen kilpailumaastoa. Kartta on vuonna 2019 päivitetty, pääosin kuntorastikäytössä viime vuodet ollut kartta (1:10 000/5m). Tasoltaan se ei vastaa tulevaa SM-yö -karttaa. Harjoituskäyttöön se on kuitenkin oikein hyvin sopiva. Erityisesti viime talven lumenkatkomia puita on alueella runsaasti, eikä niiden osalta tarvittavaa pystyvihreää ole karttaan lisätty.

Harjoitusrata on kokonaisuudessaan 7,14 km pitkä. Harjoitusta voi halutessaan lyhentää jättämällä perälenkin juoksematta. Rasteilla on rastiliput, heijastimet ja rastien numerojärjestyksen mukaiset tunnuslaput.

Harjoituksen lähtöpaikka, navigointiosoite Vaherintie 52, 42100 Jämsä. Navigointiosoitteesta käännytään vasemmalle metsäautotielle, jota ajetaan n. 1 km suoraan. Lähtöpaikalla on vanha hiekkamonttu, johon autot voi parkkeerata.

Harjoituskartta maksaa 6 €/kpl + 5 € postituskulut. Kartan voit tilata myös sähköpostiisi.

Harjoituskarttojen tilaus

Tilaa harjoituskartat klikkaamalla tästä. Karttatilaus maksetaan tilauksen jälkeen sähköpostiin tulevalla tiedoilla/viitteellä. Tilaus pitää maksaa heti tilauksen jälkeen. Harjoituskarttoja voi ostaa pe 27.9. käteisellä kilpailukeskuksen infosta.

Huom! Alueella sijaitsee paikallisen metsästysseuran haulikkorata.

1. Haulikkoammuntojen vuoksi suunnistaminen on Loilossa kiellettyä elokuun maanantai-iltoina kello 18-21:00 välisenä aikana.
2. Ajokoirakilpailujen vuoksi suunnistaminen on Loilossa sallitua lauantaina 21.9. vasta kello 20:00 jälkeen.

Tiedustelut: Mia Taini, puh. 044 0425982, sposti mia.taini@gmail.com