Tervetuloa Jämsään Keski-Suomen sydämeen

Jämsä on vetovoimainen matkailukaupunki. Kaupungissa käy vuosittain satoja tuhansia matkailijoita niin koti- kuin ulkomailta. Himoksen matkailukeskus, Päijänteen huikeat maisemat sekä runsas tapahtumatarjonta takaavat kaikenikäisten vierailijoiden viihtymisen Jämsässä.

Minulla on erityinen ilo toimia Lumonite SM-yön 2019 suojelijana. Suunnistuksella, tapahtumajärjestelyllä ja toimijoiden yhteistyöllä on Jämsässä pitkä ja vankka perinne, josta Lumonite SM – yö 2019 on erinomainen näyttö. Meillä on paikallista osaamista urheilutapahtumien järjestämisestä ja erinomainen ympäristö niiden toteuttamiseen.

Toivotan omastani ja Jämsän kaupungin puolesta kilpailun osanottajille, heidän kannustusjoukoilleen sekä tapahtuman järjestelyissä mukana oleville talkoolaisille jännittävää kilpailua ja elämyksellisiä hetkiä suunnistuksen parissa. Olette lämpimästi tervetulleita viihtymään ja jäämään.

Jämsään jäi aikanaan myös Jämsän Äijä. Veijari ja kauppamies, josta kirjoitetut tarinat ovat jopa 150 vuoden takaa. Legenda elää kaupungissa vahvasti, tarinat muuttuvat ja ne muotoutuvat ajan mukana. Tarinat syntyvät yhteisön arjesta, tapahtumista, elämästä.

Anna-Liisa Juurinen
va kaupunginjohtaja
Jämsän kaupunki