• Facebook
  • Instagram

Tervetuloa mukaan JRV:n junioritoimintaan!

Junioritoiminta

​Jämsän Retki-Veikkojen junioritoiminta tarjoaa 0-20 -vuotiaille monipuolista liikuntaharrastusta pienellä rahalla. Juniorit voivat osallistua JRV:n toimintaan yksin, kaverin kanssa tai vaikka yhdessä vanhempiensa kanssa.

Junioritoiminnan ydin on Sinetti-Suunnistuskoulu. Sen toimintaa ovat

  • kevätkauden maastojakso (toteutetaan ohjattuna tai omatoimisena tilanteen mukaan)

  • syyskauden maastojakso

  • kisaretket ja junioricup kuntorastien yhteydessä

  • syksyn ja talven salikausi

  • tapahtumapäivät

Suunnistuskoulusta lisätietoa suunnistuskoulun omilta alasivuilta.

JRV:n viestinnässä käytetään MyClub-palvelua. MyClubista löytyvät kaikki junnujenkin tapahtumat, tiedotteet ja sieltä kautta tehdään ilmoittautuminen tapahtumiin. Tapahtumien ja tiedotteiden julkaisut ovat näkyvillä myös tällä sivulla. MyClubia on kätevintä käyttää puhelinsovelluksella, jonka saat ladattua puhelimesi sovelluskaupasta. Katso ohjeet MyClub-palveluun liittymiseksi näiltä sivuilta kohdasta MyClub-palvelun ohjeet.

Näin voit olla mukana JRV:n junioritoiminnassa

​​Tässä muutamia esimerkkejä kuinka mukaan toimintaan voi lähteä:

  1. Matalalla kynnyksellä omatoimisesti mukaan: Kuntorastit - Kuntorasteilla nuorten karttamaksu on 3 €. Kuntorasteja järjestetään kesäkaudella joka torstai eikä JRV:n jäsenyys ole välttämättömyys.

  2. JRV:n jäseneksi (perhejäsenyys  70€ tai nuorisojäsenmaksu 15 € /seura -liity jäseneksi) Jäseneksi voi liittyä perheenä tai yksilöinä. Jäsenenä saa osallistua mm. seuran kunto- ja lajiharjoittelua tukevaan toimintaan (jumppa, sähly, kehonhuolto ja muut avoimet harjoitukset).

  3. Junioripassi 50€ 0-14-vuotiaille. Seuran jäsenenä nuori voi hankkia itselleen Junioripassin, joka sisältää monipuolisen suunnistuskoulun toiminnan lähes ympäri vuoden sekä rastipassin koko kuntorastikaudelle. Lue lisää suunnistuskoulu-sivulta. Junioripassin lunastaminen on samalla ilmoittautuminen suunnistuskouluun! Junioripassin voit lunastaa MyClubin kautta.

Lue lisää näiltä sivuiltamme, MyClubista tai laita sähköpostia nuoriso(at)jrv.fi.

Kalenteri
Tiedotteet
Elonen_tekstilogo_pieni.png
upm_logo3.jpg
noname-logo_orig-300x61.jpg
Suunnistussaatio.png
jamsanseutu.gif
Lumonite (1).png
Sinetti_Sp-logo_slogan_CMYK.png
k-citymarket_logo.png
Thyssenkrupp.png
Maalaishotelli-Morva-logo-tausta-BIG.png
BetoniSampo_vaaka_cmyk.jpg

© 2021 Jämsän Retki-Veikot

Tietosuoja