Yhteistyökumppanit

Elonen_tekstilogo_pieni.png

Elonen Oy on jämsäläinen leipomoalan yritys, joka on Suomen viiden suurimman leipomon joukossa. Elosen periaatteena ja arvona on; vain paras mahdollinen lopputulos on riittävän hyvä! Elosen leipomo on seuran pitkäaikainen yhteistyökumppani, jolla on samat arvopohjat toimintamme kanssa. 

Sinetti_Sp-logo_slogan_CMYK.png

Sinetti Säästöpankki on vastuullinen pankkipalveluita tarjoava pankki. Säästöpankkien oma tuote- ja palveluvalikoima kattaa kaikki keskeiset pankkipalvelut. Toimintamme taustalla on halu edistä yksilön ja yhteisön hyvinvointia. Sinetti Säästöpankki on kumppanina seuran rahoitus ja varallisuus asioissa. Sinetti Säästöpankki on nuorten ja lasten suunnistuskoulujen pääyhteistyökumppani. 

BetoniSampo_vaaka_cmyk.jpg

Betoni-Sampo on keskisuomalainen betonialan yritys. Vankka osaamisemme perustuu lähes 50 vuoden kokemukseen alalta. Toimitamme betonielementit ja valmisbetonit ammattitaidolla sekä yksityis- että yritysasiakkaille.

Thyssenkrupp.png

ThyssenKrupp Aerospace Finland Oy on osa ThyssenKrupp-konsernia. Suomen yksikön päävastuuna on vastata Skandinavian materiaalimyynnistä. Olemme osa konsernin materiaaliryhmää ja sen lentokone- ja puolustusvälineyksikköä.

noname-logo_orig-300x61.jpg

Noname on vuonna 1999 perustettu pohjoismainen urheiluvaatemerkki. Noname on erikoistunut oman designin harjoittelu ja kilpailuvaatteiden tuotantoon seuroille ja yrityksille. Noname elää ja hengittää urheilua. Tämä näkyy myös tuotteiden yksityiskohdissa. JRV:n urheilijat ovat pitkään käyttäneet ja luottaneet Nonamen tuotteisiin.

Maalaishotelli-Morva-logo-tausta-BIG.png

Morva on kodikas hotelli kauniissa maalaismiljöössä Jämsässä. Maalaishotelli tarjoaa upeat puitteet juhlien, kokousten ja illanviettojen järjestämiseen. Morvassa yövyt mukavasti herkullisten ruokien parissa. Himoksen matkailukeskus on kiven heiton päässä. Maalaishotelli Morva on seuran pitkäaikainen yhteistyökumppani ja monien tapahtumien keskus. 

upm_logo3.jpg

UPM Communication Papers Oy Jokilaakson tehtaat tunnetaan erilaisten paperien valmistajana. Tuotteet ovat kestävän kehityksen mukaisia koko elinkaarensa ajan metsästä kierrätykseen. Puuraaka-aine hankitaan kestävästi hoidetuista metsistä. UPM on seuran pitkäaikainen kumppani, jossa metsää arvostetaan ja käytetään kestävän kehityksen periaatteella. 

jamsanseutu.gif

Jämsän seutu on paikallinen sanomalehti, joka kuuluu Sanoma konserniin.  Lehti ilmestyy maanantaisin ja perjantaisin, ja sen levikkialuetta ovat Jämsän, Kuhmoisten ja Korpilahden kuntien alueet. Jämsän Seutu -lehti on kuntorastien pääyhteistyökumppani ja Jämsässä kuntorastit kulkevat nimellä JS-rastit.