top of page

Yhteistyökumppanit

Elonen_logo_RGB.png

Elonen Oy on jämsäläinen leipomoalan yritys, joka on Suomen viiden suurimman leipomon joukossa. Elosen periaatteena ja arvona on; vain paras mahdollinen lopputulos on riittävän hyvä! Elosen leipomo on seuran pitkäaikainen yhteistyökumppani, jolla on samat arvopohjat toimintamme kanssa. 

noname-logo_orig-300x61.jpg

Noname on vuonna 1999 perustettu pohjoismainen urheiluvaatemerkki. Noname on erikoistunut oman designin harjoittelu ja kilpailuvaatteiden tuotantoon seuroille ja yrityksille. Noname elää ja hengittää urheilua. Tämä näkyy myös tuotteiden yksityiskohdissa. JRV:n urheilijat ovat pitkään käyttäneet ja luottaneet Nonamen tuotteisiin.

Oletko kiinnostunut yhteistyöstä kanssamme? Ota yhteys seuran puheenjohtajaan. Yhteystiedot löytyvät Seura -sivulta.

OP Jämsä on yksi OP Ryhmän pankeista ja toimialueen johtava pankki. OP Jämsä on jäsentensä omistama, voimakkaasti kehittyvä pankki. Asiakaslupauksemme mukaisesti olemme asiakkaitamme varten. Tarjoamme alan parhaat keskittämisedut, joista merkittävin on rahanarvoinen bonusjärjestelmä. OP Jämsä on seuran pääyhteistyökumppani, joka näkyy mm. lasten ja nuorten suunnistuskouluissa. 

OP_Jamsa_RGB_vasen (002).png
BetoniSampo_vaaka_cmyk.jpg

Betoni-Sampo on keskisuomalainen betonialan yritys. Vankka osaamisemme perustuu lähes 50 vuoden kokemukseen alalta. Toimitamme betonielementit ja valmisbetonit ammattitaidolla sekä yksityis- että yritysasiakkaille.

Jokilaakson Hierontapalvelu logo.png

Jokilaakson Hierontapalvelu on paikallinen hierontapalveluita tuottava yritys. Toimipiste sijaitsee Jämsänkoskella ja kotikäyntejä teen Jämsänkosken, Jämsän ja Hallin alueella. Lisää tietoa yrityksestä osoitteesta www.jokilaaksonhierontapalvelu.fi

Maalaishotelli-Morva-logo-tausta-BIG.png

Morva on kodikas hotelli kauniissa maalaismiljöössä Jämsässä. Maalaishotelli tarjoaa upeat puitteet juhlien, kokousten ja illanviettojen järjestämiseen. Morvassa yövyt mukavasti herkullisten ruokien parissa. Himoksen matkailukeskus on kiven heiton päässä. Maalaishotelli Morva on seuran pitkäaikainen yhteistyökumppani ja monien tapahtumien keskus. 

UPM Communication Papers Oy Jokilaakson tehtaat tunnetaan erilaisten paperien valmistajana. Tuotteet ovat kestävän kehityksen mukaisia koko elinkaarensa ajan metsästä kierrätykseen. Puuraaka-aine hankitaan kestävästi hoidetuista metsistä. UPM on seuran pitkäaikainen kumppani, jossa metsää arvostetaan ja käytetään kestävän kehityksen periaatteella. 

upm_logo3.jpg
Jamsan portti.png

NESTE JÄMSÄN PORTTI – Parasta asiakkaalle ja ajoneuvolle. Uusittu ja upea, Jämsän monipuolisin liikenneasema kutsuu Sinut ja ystäväsi viihtymään! 

Neste Jämsän Portti toimii seuran kokousten ja palaverien kokoontumispaikkana. Nesteeltä löytyy hyvät tilat isommallekin ryhmälle kokoontumiseen. 

Thyssenkrupp.png

ThyssenKrupp Aerospace Finland Oy on osa ThyssenKrupp-konsernia. Suomen yksikön päävastuuna on vastata Skandinavian materiaalimyynnistä. Olemme osa konsernin materiaaliryhmää ja sen lentokone- ja puolustusvälineyksikköä.

Himos Trail on Suomen suurin matalan kynnyksen polkujuoksutapahtuma. Himos Trail tarjoaa upean polkujuoksuelämyksen kaiken tasoisille ja ikäisille luonnossa liikkujille. Tapahtuma sopii hyvin ensikertalaiselle kuin aktiiviharrastajalle. Himos Trail kilpaillaan elokuussa ja Himos Winter Trail tammikuussa. 

bottom of page