Valmennus

JRV:n valmennustoiminta

JRV:n valmennustoiminnassa on kaksi eri valmennusryhmää. Taitoryhmä 13-16 vuotiaille ja kilpavalmennusryhmä H/D17-21 sarjalaisille. Tarkoitus on luoda mahdollisuudet kehittyä niin henkilökohtaisesti kuin joukkueenakin naisten ja miesten sarjoissa sekä nuorissa.

Taitoryhmä

Taitoryhmä on alle 16 vuotiaille, jotka panostavat kilpailuihin ja harjoittelevat suunnitelmallisesti. Valmennusryhmän toimintaa koordinoi ja valmentaa Mia Taini. Valmentaja suunnittelee harjoitukset ja valmentaa nuoria suunnistustaidon kehittämiseen. Valmennusryhmän koko max. 15 urheilijaa. Ryhmän harjoittelu ja taidollinen valmennus toteutetaan seuran järjestämillä leireillä ja kotileiripäivillä, jossa valmentaja panostaa ja koordinoi taitoharjoitukset. Leirit ja leiripäivät järjestetään pääsääntöisesti Jämsässä ja lähialueilla.

Kilpavalmennusryhmä

Kilpavalmennusryhmä on H/D17-21 sarjalaisille. Ryhmän tavoitteena on luoda pohjaa urheilijoille pääsarjatasolle, viesteihin ja arvokisoihin. Valmennusleirejä suunnitellaan siten, että ne valmistavat urheilijoita katsastus ja arvokisoihin sekä Jukolan- ja Venlojen viestiin. JRV panostaa naisten ja miesten joukkueella Viestiliigaan.

JRV tukee kilpavalmennusryhmän urheilijoita taloudellisesti, jotka harjoittelevat ja kehittyvät tavoitteellisesti. Kilpavalmennusryhmän urheilijat muodostavat JRV:n edustusryhmän. Valmennustoiminnan resurssit ja taloudellinen tuki on painotettu kesäsuunnistukseen. JRV:n toiminnan mukaisesti kaikkia suunnistuksen lajeja voi seurassa harrastaa.

Viestijoukkueiden kokoajat 2021:

 

Venla-joukkueet 1-3, Jukola-joukkueet, Halikko-viesti, 25-manna

Kimmo Rauhamäki, Joonas Nurminen, Panu Kärkkäinen

 

Viestiliiga ja SM-viesti-joukkueet

Valmennusvaliokunta
 

Venla-joukkueet 4->                    

Nina Mäki ja Maaret Rantanen   

 

Nuorten Jukola

Teemu Ronkainen, Mia Taini + nuorten valmennus

 

Tavoitteet:
  • Saada joukkueita SM-viestiin eri ikäryhmissä

  • Saada kilpailukykyiset joukkueet Jukolan ja Venlojen viestiin

  • Tavoitella Venlojen viestissä palkintosijaa

  • Lisätä edelleen kilpailuissa käyvien junioreiden lukumäärää

  • Henkilökohtaisella tasolla saada pääsarjoissa urheilijoita SM-kisojen A-finaaliin sekä nuoria plaketti- ja mitalisijoille

  • Tavoitellaan paikkoja liiton valmennusryhmissä ja saada urheilijoita MM- ja EM-kisoihin

  • Mahdollistetaan valmennuksen ja taloudellisen tuen kautta seuran urheilijoille mitalia MM- ja EM-kisoissa

  • Viestiliigaan osallistuminen useammalla joukkueella miehissä ja naisissa

116593241_4129285567112922_5473063482390