top of page

Kilpailuiden korvausperiaatteet

Yleiset periaatteet

Seura maksaa suunnistajan puolesta IRMAn kautta tehdyt sellaiset kilpailuilmoittautumiset jotka on siirretty IRMAssa seuran maksettavaksi. Mahdolliset jälki-ilmoittautumiset kukin suunnistaja maksaa IRMAssa itse.

Mikäli kilpailija kuitenkin siirtää IRMAssa jälki-ilmoittautumisen maksun seuran maksettavaksi, laskuttaa seura sen kilpailijalta ja maksuun lisätään 5 € laskutuslisä.

Kauden päättyessä valmennusvaliokunta tekee IRMAsta yhteenvedon kunkin suunnistajan kilpailumaksuista. Mahdollinen kiintiön ylittävä osuus laskutetaan omavastuuosuutena marras-joulukuussa.

Kilpailumaksujen korvaaminen edellyttää osallistumista seuratoimintaan.

Kilpailumatka- ja majoituskustannukset jokainen suunnistaja maksaa itse. Poikkeuksena ovat seuran yhteiset kuljetukset seuraviesteihin ja erikseen sovittaviin junnukilpaluihin, pl. urheilijasopimusurheilijat

Seura kustantaa kaikki seuran kilpailukalenterissa olevat viestisuunnistukset.

 

H/D20 sarja ja sitä nuoremmat suunnistajat

​Kilpailumaksukiintiö on 150 € (korvausperusteista voidaan poiketa seuran ja urheilijan välisellä urheilijasopimuksella).

 

H/D 21-sarjaan kuuluvat suunnistajat

Kilpailumaksukiintiö on 100 € (korvausperusteista voidaan poiketa seuran ja urheilijan välisellä urheilijasopimuksella).

 

H/D35 sarja ja siitä vanhemmat suunnistajat

Kilpailumaksukiintiö on 100 €.

Valmennus- ja leirikulujen korvaukset

Valmennus- ja leirikulujen korvaukset maksetaan urheilijasopimuksen mukaisesti. Valmennus- ja leirikulujen korvaaminen edellyttää osallistumista seuraviesteihin (SM-viesti, Nuorten Jukola, Jukolan viesti, Venlojen viesti ja Viestiliiga).

Seura maksaa valtakunnallisen Suunta huipulle 1. viikon leirin osallistumismaksusta 100 % ja seuraavien viikkojen maksusta 50 %. Matkakustannukset omakustannusperiaatteella. 

Seura tukee JRV:n kevätleiriä seuran kaikille jäsenille talousarvion puitteissa.

Seura maksaa bonusta SM-kilpailuissa, KV-arvokilpailuissa, sekä Jukolan,- Venlojen- ja 10mila-viesteissä menestyneille urheilijoille bonustaulukon mukaisesti. Bonukset maksetaan kuluja vastaan tai vähennetään kilpailumaksujen omavastuuosuudesta. Valmennusvaliokunta huolehtii bonuksen jakamisesta. Seuran korvaus haetaan kulukorvauksena maksettua laskua vastaan. Näistä korvausperusteista voidaan poiketa seuran ja urheilijan välisellä urheilijasopimuksella.

bottom of page