• Facebook
  • Instagram

Ilmoittautuminen kilpailuihin

Seuran kilpailukalenterissa näkyvät kaikki ne kilpailut, joihin seura hoitaa ilmoittautumiset. Jos kilpailua ei löydy seuran kalenterista, niin ilmoittautuminen tehdään itse ja samalla maksetaan osallistumismaksu. Huomioikaa viimeinen ilmoittautumispäivä.

 

Kilpailijat, jotka eivät käytä internettiä säännöllisesti, voivat ottaa suoraan yhteyttä kilpailuilmoittajaan. Tietoa voi välittää niille seuran jäsenille, joilla ei ole mahdollisuutta käyttää internettiä.

Kilpailuilmoittaja, apua ongelmatilanteisiin

Jos sinulla on ongelmia ilmoittautumisasioissa, niin ota yhteyttä kilpailuilmoittajaamme Suvi Manniseen, puh: 040 - 529 7684 (jätä viesti vastaajaan tai laita tekstiviesti, jos et tavoita) tai irma@jrv.fi.

Kilpailuilmoittautumiset IRMAn kautta

Kilpailuihin ilmoittautumiset tehdään Irma-ohjelman kautta.

Irmaan pääset tästä linkistä (avaa uuden ikkunan)

Mikäli innostut johonkin kilpailuun osallistumisesta vasta jälki-ilmoittautumisportaassa,

maksat kyseisen maksu kokonaan itse.

 

Mikäli kuitenkin laitat jälki-ilmoittautumisen seuran maksettavaksi, lähettää seura sinulle ko. ilmoittautumisesta laskun, johon on lisätty seuran käsittelykulut. 

 

Jälki-ilmoittautumistilanteissa IRMAn lomakkeesta otetaan "Seura maksaa" -ruksi pois (kts. kuva alla). Kun ilmoittautuja tämän jälkeen painaa ”Hyväksy ilmoittautumiset” –painiketta, menee ilmoittautuminen kilpailijan maksettavaksi.

Jos olet uusi Irman käyttäjä,

mutta sinulla on joskus aikanaan ollut lisenssinumero, niin lisenssinumero on edelleen voimassa. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla salasana on henkilötunnuksen loppuosa.

Jos et muista lisenssinumeroasi,

niin ota yhteyttä kilpailuilmoittajaan.

Jos olet täysin uusi Irman käyttäjä,

niin aloita rekisteröitymällä, jonka jälkeen ota yhteyttä kilpailuilmoittajaan, joka tekee ohjelman kohdalla muutokset, joiden avulla pääset hyödyntämään seuran edut.

Jos olet halukas osallistumaan johonkin viestiin,

niin joko ilmoita kokoamasi viestijoukkue tai ilmoita Irmaan viestihalukkuutesi. Kilpailuilmoittaja ilmoittaa viestihalukkuuksien perusteella täydet joukkueet.

Elonen_tekstilogo_pieni.png
upm_logo3.jpg
noname-logo_orig-300x61.jpg
Suunnistussaatio.png
jamsanseutu.gif
Lumonite (1).png
Sinetti_Sp-logo_slogan_CMYK.png
k-citymarket_logo.png
Thyssenkrupp.png
Maalaishotelli-Morva-logo-tausta-BIG.png
BetoniSampo_vaaka_cmyk.jpg

© 2021 Jämsän Retki-Veikot

Tietosuoja