top of page

myClub -toiminnanohjauspalvelu

Mikä myClub?

Jämsän Retki-Veikot on ottanut käyttöönsä myClub urheilu- ja vapaa-ajan yhteisöjen toiminnanohjauspalvelun, jonka avulla hallinnoimme jäsenten läsnäoloseurantaa, järjestömaksuja, jäsenrekisteriä, tapahtumailmoittautumisia ja jäsentiedotteita.

 

Jäsenenä saat käyttöoikeuden myClubiin, jolla voit ylläpitää kätevästi itse omia yhteystietojasi, saat laskut ja jäsentiedotteet automaattisesti omalle jäsensivullesi.

 

Omalta jäsensivultasi voit myös ilmoittautua helposti avoimiin tapahtumiin ja seurata omaa aktiivisuuttasi.

 

myClub on helppokäyttöinen web-sovellus, joka toimii kaikissa yleisimmissä selaimissa. Kaikki tietoliikenne on myClubissa suojattua, ja salasanat ovat järjestelmässä vahvasti salattuja.

JRV:n jäsenenä jäsen voi käyttää myClubia joko maksuttomalla mobiilisovelluksella tai selaimella. Mobiilisovelluksen käyttäminen on erittäin suositeltavaa; sen avulla pysyt helpoiten ajan tasalla seuran tapahtumien ja viestinnän suhteen.

myClub.png
Uusi myClub-käyttäjä?

myClub-tunnuksella (sähköposti + salasana) kirjaudutaan sisään myClub-palveluun. myClub-tunnus on henkilökohtainen ja yhdellä henkilöllä tulee olla vain yksi myClub-tunnus.

myClub-tunnuksella hallinnoidaan yhtä tai useampaa jäsentiliä samassa tai eri seuroissa. Voit siis kirjautua useiden seurojen myClub-sivuille samalla myClub-tunnuksella. myClub-tunnus mahdollistaa, että kaikki lapsen huoltajat voivat hallinnoida omilla henkilökohtaisilla tunnuksillaan lapsen tai lapsien jäsentilejä. Alle 13-vuotiaan lapsen huoltaja voi myös antaa luvan lapsen itse hallinnoida omaa jäsentiliään.

Jäsentili edustaa seuran jäsentä ja tämän tietoja: jäsentilille on tallennettu mm. jäsenen yhteystiedot, huoltajat yhteystietoineen, laskutusosoitteet sekä monia muita seuran tarvitsemia tietoja. Jäsenet voivat itse hallinnoida ja muokata jäsentilinsä tietoja.

 

Jäsentili rekisteröidään (joko jäsen omatoimisesti tai seuran toimihenkilön toimesta) seuran jäsenrekisteriin.

Yhtä jäsentiliä voi hallinnoida useampi henkilö (esim. lapsi ja molemmat vanhemmat). Yhdelle jäsenellä tulee olla vain yksi jäsentili. Eli esimerkiksi lapsen harrastaessa seurassa tällä on vain yksi jäsentili, jota voi kuitenkin hallinnoida useampi käyttäjä (esim. molemmat vanhemmat).

Jäsentilin käyttöönotto aktivointiviestin kautta

Kun seura on rekisteröinyt sinun puolesta sinulle oman jäsentilin, saat sähköpostiin aktivointiviestin.

 1. Klikkaa viestissä olevaa Aktivoi tilini -painiketta.

 2. Kirjaudu myClub-tunnuksellasi ja liitä jäsentili myClub-tunnuksellesi klikkaamalla Hyväksy.

 3. Tarkista tämän jälkeen jäsentietojesi oikeellisuus ja täydennä puuttuvat tiedot

Katso tarkempi ohjeistus täältä.

Jäsentilin rekisteröinti omatoimisesti (selainversiossa)​

Mikäli haluat samalla liittyä JRV:n jäseneksi (erittäin suositeltavaa!), niin seuraa ohjeistusta täällä: https://www.jrv.fi/liity-jaseneksi

Vaihtoehtoisesti (ilman seuran jäsenyyttä), voit toimia seuraavasti:

 1. Mene osoitteeseen https://jrv.myclub.fi

 2. Klikkaa sisäänkirjautumissivulla Rekisteröi uusi jäsentili

 3. Täytä jäsentietolomake

 4. Valitse ryhmät joihin haluat liittyä.

 5. Vahvista rekisteröityminen klikkaamalla Tallenna.

Sähköpostiosoite muuttunut?

Mikäli sähköpostiosoitteesi on muuttunut, pyydä seuran toimihenkilöä (joukkueenjohtaja, valmentaja, seuratyöntekijä jne) vaihtamaan jäsentilisi sähköpostiosoite jäsenkortistasi ja lähettämään sinulle aktivointilinkki.

Saat jäsentilin aktivointilinkin uuteen sähköpostiisi, jota klikkaamalla pääset ottamaan jäsentilin käyttöön. Lue ohje jäsentilin rekisteröimisestä.


Samalla luot uuden myClub-tunnuksen uudelle sähköpostillesi, mikäli sitä et ole vielä luonut.

Vanhemmat lapsen jäsentilin hallinnoijina

Jäsentiliä voi myClub-tunnuksen avulla hallinnoida useampi henkilö. Esimerkiksi lapsen äiti voi antaa isälle, mummolle ja vaarille käyttöoikeudet lapsen jäsentilin hallinnointiin. Käyttöoikeudet voi antaa myös alle 13-vuotiaalle lapselle, mutta tällöin vanhemman tulee hyväksyä palvelun käyttöehdot ja tietosuojaseloste lapsen puolesta.

Käyttäjän lisäys (selainversio)

Näet kaikki seuraan rekisteröidyn jäsentilin käyttäjät klikkaamalla oman nimesi kohdalla alasvetovalikon auki ja klikkaamalla Omat tiedot. Jäsentilin käyttäjät näet Käyttäjät-välilehdellä, jossa voit myös kutsua uuden henkilön käyttämään jäsentiliä:

 1. Klikkaa Kutsu uusi henkilö käyttämään jäsentiliä.

 2. Syötä sähköpostiosoite, johon haluat lähettää jäsentilin hallinnointikutsun.

 3. Hyväksy myClubin käyttöehdot ja tietosuojaseloste vastaanottajan puolesta. (Jos kutsun vastaanottaa yli 13-vuotias, hän hyväksyy ehdot vielä omasta puolestaan rekisteröidessään tilinsä.)

 4. Klikkaa Luo ja kutsu lähtee syöttämääsi sähköpostiosoitteeseen.

Voit myös poistaa alle 13-vuotiaan tai oman jäsentilin käyttöoikeudet, tai vielä hyväksymättömän hallinnointikutsun klikkaamalla valitun käyttäjän kohdalla roskakori-kuvaketta.​

Käyttäjän lisäys (mobiilisovellus)
 1. Mene Profiili-sivulle.

 2. Klikkaa Jäsentilin asetukset ja valitse haluamasi jäsentili.

 3. Klikkaa Tilin käyttöoikeudet. Avautuvalla sivulla näet käyttäjät, jotka voivat käyttää kyseistä jäsentiliä.

 4. Klikkaa Kutsu uusi henkilö käyttämään tiliä.

 5. Syötä uuden käyttäjän sähköpostiosoite, hyväksy ehdot vastaanottajan puolesta (jos kutsuttava henkilö on yli 13-vuotias, niin hän hyväksyy ehdot itse vielä omasta puolestaan rekisteröityessään) ja Lähetä kutsu.

Ohjeistusta ja apua

Kattavan yleisohjeistuksen eri tilanteisiin löydät osoitteesta: https://help.myclub.fi/

Tarvittaessa voit olla myös yhteydessä seuran sihteeriin sihteeri@jrv.fi

Seuratoimijoille tarkoitetun ohjeen myClubin kautta tehtävään viestintään, tapahtumien hallintaan ja verkkosivujen päivittämiseen löydät täältä. Mikäli tarvitset oikeuksia tapahtumien ja viestinnän tekemiseen, ole yhteydessä sihteeri@jrv.fi.

Sähköpostilista

JRV:n jäsenet sähköpostilista on myClubista täysin irrallinen ja epävirallinen viestintäkanava.

Liity sähköpostilistalle lähettämällä tyhjä sähköposti osoitteeseen jasenet-subscribe@jrv.fi

Liittyessäsi saat sähköpostiin vahvistusviestin, johon pitää vastata tyhjällä viestillä. Tämän jälkeen sähköpostiosoite lisätään automaattisesti listalle.

bottom of page